Pages

Saturday, December 1, 2012

Bonjour, December..!!

Its December already..!!.. Thats mean, tinggal 3 weeks of lecturers, and on the first week of January, final exam sudah.. :)..

Alhamdulillah, i am glad the day iscoming, this is my last semester, extended actually, thus, i happy i walk through this.. :).. Mula-mula dulu memang sedih la, cannot grad with my friends, classmate, tapi, suddenly, tinggal sebulan lagi, and then, no more classess, lecturers, and university's life... 

So, i hope this December will bring me a lot more happiness, gotta study harder, and got a good grad!!.. 



Right now, aku tengah layanzz citer 90210 ni.. Maraton kot, sekarang tgh tengok Season 4 n tengah airing season 5.. Luckily im only taking 3 subject this semester, so masa terluang tu, asek mendonlod n tengok citer je.. hehe...




Tak sah kalau tengok citer xde crush dengan laki hemsem kan.. hihi.. introducingg...




 Matt Lanter as Liam Court in 90210

Sekali tengok, macam Jeremy Gilbert kan, adik kepada Elena Gilbert as in The Vampire Diaries... ;)

1 comment:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

macam best je cerita nie... boleh cari nie... ^^