Pages

Thursday, April 30, 2015

Family hangout.

 *Actually ni adalah post yang baru nak post, dah lama dah dalam draft.. hihi...




IMG-20150219-WA0002IMG-20150219-WA0007IMG-20150218-WA0021


This is my family, tak semua ada dalam gambar ini, taken kat the spring, cuti sekolah haritu, our dad tak ada sebab attend wedding his friend’s son. hehe.. betul ke ayat aku ni? Tu pun kat semenanjung, tak da bajet mak nak ikut sekali. Neway, oleh kerana kitorang tak dapat nak cuti-cuti Mesia, so kitorang jalan-jalan di Kuching je la…. Smile



IMG-20150218-WA0022





Makan kat Sugarbun, The Spring. Dah habis kitorang shopping, jalan-jalan, main boling, kitorang tangkap gambar, pastu whatsapp our dad. Heheh,,, jeles la dia takda dengan kitorang!..




IMG-20150220-WA0016



Adik aku yang bongsu, first time main bowling, tak cukup satu game!.Pastu nak g tengok wayang, tapi takda cerita best, banyak cerita chinese je, then,

kitorang layan lagi boling satu round!.. membazir tul.. nak sewa kasut lagi…sekali.. haha

1 comment:

Aisya A. said...

best kan sekali sekala hangout satu famili.. hehe