Pages

Monday, August 27, 2012

My Raya 2012 Part 2

Salam Syawal, Eid Mubarak..:).. Selamat Hari Raya!!.. Jemput la datang ke umah ek, kek lapis banyak lagi ni, hehe... kek lapis cheese2 lama dah habes..;p ahah.. tetiba~~

Baru dapat rileks ni.. Setelah seminggu berhari raya, baru hari ni dapat dok depan laptop dan menaip.. :).. This raya was merrier than last year.. Yehuu... Wit raya pun manyakk je.. hihi.. makin besar, makin besar jugak jumlah wit rayaa aku dapat ek.. ;p

On the 2nd day raya, i'm wearing red... i dont even know ada baju ni, sebab mak yang belikan n nenek yang buatkan.. hehe.. sebab tu la xde dalam entry before this (THIS ENTRY)



Di umah kazen ku, sempat lagi tau..


Ada macam retis tak?.. hihi

1 comment:

duniafana said...

macam najwa latifah :p