Pages

Tuesday, August 4, 2015

Korean Drama Revies: Sensory Couple/ A Girl Who Can See Smell

Hi korang.. korean drama lovers..

Baru je habis tengok drama korea hari tu, almost 2 week baru habis tengok, neway, saje nak bagi review sebab drama ni best sangat!

Aku suka drama korea yang tak cliche sangat, and buat kita berfikir sampai tak sabar nak tengok next episode!. Dah lama aku tak tengok drama korea best macam ni.

Jalan cerita yang menarik, penuh dengan suspense and unexpected!.. Aku bagi 5/5 bintang kot. hehe...

Hero heroin pun memang pelakon yang best!

Hero; Yoo Chun & Heroin; Se Kyung


Ni bukan drama korea yang biasa korang tengok tangkap leleh suwit2, xde sangat, sebab full of suspense and involving serial killer yang genius!..

the unexpected killer


Yang ni, romantik.. and other part he proposing her. adoyy


Of course happy ending, tapi still episode last pun buat jantungku bdegup2. haha.. neves with scene saspen..!
Nak bagi sinopsis sikit untuk drama ni;


3 years ago, a man lost his younger sister in the "Bar Code" murder case. Since then he has lost his senses. A girl miraculously survived the "Bar code" murder case. Since then, she has lost her memory, but also has gained the ability to see smells.


Neway, aku dah move on to next kdrama, which is Angel Eyes, di rekemen oleh my friend, so gonna watch and wait for my review!!..


Involving this handsome oppa, Kang Ha Neul... hehe... loves him since drama The Heirs!

5 comments:

seri akmad said...

terlalu handsome, hehehhe

Zie Madini said...

kmk sampey nektok sik pernah diat drama korea. bukannya apa... sikda masa gilak nk dia tv. mun da masa, gago nulis blog or upload clothes di online store. thats why. hehehehe

jalan cita tok mcm best jak ow

Nadia Rajami said...

kak Zie, mek xngga tb, mek donlod.. hihi...tp ng best, tamsappp

Aisya Ahamad said...

Cerita tok nang best ehh. Angel eyes ya pun boleh tahan juak. Hehe

Nabihah Arrose said...

Macam best drama korea ini :-)