Pages

Thursday, July 23, 2015

Salam Aidilfitri!

Hi semua, Salam Aidilfitri, aku nak ucapkan kepada semua readers out there!. Maaf zahir batin if ada tersalah silap,k.

Nak share jap, warna tema untuk tahun ni.. Tahun ni agak kelam kabut sikit nak raya, semuanya prepare last minute!. Even my jubah yang beli online pun tak sempat pos!.. huhu.. penat carik kat butik-butik around Kuching ni!. Sabar je la.

Hijau Emerald for first day raya, look at me, tak matching sangat!. hehe
Family photo pun tak cukup korum, my 2 other brothers not in the pic!.

Warna brown actually, tapi me wearing grey!. ahaha...


Third raya baru sempat nak jalan raya kat umah dia...


purple+ pink

last-last selfie la jawab nya..!


Neway, banyak sangat gambar nak di upload, and kitorang still masih beraya sampai hari ni. but hari ni, aku dah start keje dah... nak beraya lagi!. xpuas la pulak....

5 comments:

ztie said...

selamat hari raya! singgah sitok lok. hehe

Zie Madini said...

Selamat raya sis.cantik baju raya dia.

Aisya Ahamad said...

Salam aidilfitri juakk. Hehe

seri akmad said...

tahun ni ramai tema hijau dan biru

fairus emilia said...

tahun ni ramai betul pakai hijau kan. hijau memng nice. bila bergambor jadi cantik je