Pages

Wednesday, January 18, 2012

Running Man Madness



sekarang aku layanzz Running Man since Day 1 aku cuti... adess.. penat... penat gelak... Mak aku pon heran tengok aku ngadap lappy, pastu gelak2... Memang dah release arr segala tensen sem lepas gara-gara tengok this korean variety shows..;p..


oleh kerana takde wat papepun cuti ni, aku leh maraton sampai 3-4 episod kot.. adeh2... tapi still 2 weeks from now, aku nk prepare for the next FYP sampling!!..



fighting!!..;p

7 comments:

wawa ♛ said...

kite pon layan jugakkkk ! baru sampai episod 50++ . time free je dapat tengok . hewhewhew :D

man yusoef said...

suka blank ji hyo...comel!! hahha

teha said...

dh lme aku xtgk drama korea.. hehe

eva said...

kmk nok nak polah entri hal running man.. gila ngga cdak tok.. prey! hehe

Noonoy91 said...

hahaha.. kmk pn mlyn jwak cita tok, bestt oohh, :D perey tetak jak. .hehee

Paris Lipton said...

tgok kt maneeeeee

CHU MAJORFLAVA said...

RM nang best!!!salam dear!!