Pages

Monday, January 2, 2012

May you Have the BEST 2012..!!

Assalamualaikum, hi readers!!.. Smile


Happy New Year!!.. Smile.. Ouh… saya agak terlambat la nak wish korang.. hehe.. almaklum la, agak busy sekarang.. kan nak final exam dah.

tumblr_lx4lpdlRQu1r18vwao1_500_thumb

My first paper is on 4th January, well today is 2nd Jan, birthday my beloved friend, Mira… Actually pernah wat entri pasal dia tahun lepas, If korang nak tau, CLICK HERE.. Smile

307766_156562411095555_100002253925310_301789_3930830_n
This is Mira.. gambar masa kitorang konvoi raya hari tu.. da latest pic I have.. Smile



This is me and mira.. Taknak letak gambar satu lagi sebab saya sangat comott okeh.. haha…

Well, mira happy birtday, may all ur wish come true, murah rezeki, happy selalu with beloved ones and all the best for final exam!!…

4 comments:

Ras Amierra said...

tq nadia!!! miss u alot.. tyme birthday ktk kmk balit.. lak kt beronggeng sama2 owh..hahaha.. gud luck nadia!

♥Lady Ainaa♥ said...

All the best for u sis and Happy new year..
May Allah bless u and ur family..
Amin

ZYASH said...

hai, saya budak kelas ras...huhu selamat berkenalan...

Nissa Nm said...

rasz amierra!!i lost ur num..sorry babe!!hepy belated bday..(wlupun dlm hti dah wish awl dah dlok..) sapa soh ktk deactivate fb..mun x mek la org fez wish ktk..huhu..i miss uuu..nadiot jwak..miss u guys a lottttt!!