Pages

Wednesday, February 1, 2012

Exclusive Giveaway by Niena Sofea

Assalamualaikum... fuh.... baru dapat bukak new entry... line tenet selow kot... ;p hari ni, nak join GA plak.. :)





Syarat2nya :


1. Follow blog Niena (WAJIB) 
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB) 
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)


Senarai Sponsor :
(31 sponsor semuanya)





Korang follow / add / like bila korang ada masa free ok .. Niena taklah paksa korang time buat entry ni untuk follow semua .. Kan banyak tu .. 

Ikut korang nak follow blog , like fanpage atau add profile ..
Pilih salah satu .. Kalau nak follow semua pun tak apa .. =)

Letak banner sponsor bawah ni disidebar (tak wajib , kalau letak anda terbaek !) =)

Hadiah boleh tengok kat sini 

Tarikh Tutup GA
1 June 2012

Nak Tag::





3 comments:

eva said...

yohh byk sponsorr!! best lokk.. nggu mek free mena2 dpt mek join contest polah entri.. hehe

ow tedah mak ktk lok.. susah eyh mun xda pembantu.. bukan senang kontrol miak.. cdak smua bergantung ilak ngn cikgu.. boleh penin haha

NiaLidia. said...

wahhhh bestnya banyak sponsor banyak peluang menang hehe

join contest pulak jomm

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

heee

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. gud luck ! jom singgah blog saya =)