Pages

Friday, February 24, 2012

First week of kuliah....



Hari Isnin yang sangat bahagia.....sebab xde kelas... just nak settlekan daftar kursus yang belum dapat daftar n uruskan nak pergi sampling...

Hari Selasa... pepagi dah semput... sebab baru tau, kelas sangat jaohhh.. adehh...;p padahal pakai kete... walaopun.. n baru tau gak, petang tu xde kelas, tunda hari len, and baru tau jugak yang start isnin petang ada kelas, 4-5pm.. Bayangkan.. satu hari takde kelas, tetiba ada satu jam je kelas... adehh...tu pon petang.....

Hari Rabu... kelas satu jam je.. pagi je pon... punya la satu jam menunggu lectrer... tak masuk2 jugak.. kitorang dengan konpiden nye buat2 kelas batal... hoho... pastu nak uruskan barang-barang untuk sampling esoknya...

Hari Khamis..pegi sampling..sampai Sungai Santubong, punya la lebat giler hujan..pastuh air surut sesangat.. huhu.. adekah aku tersalah tengok tide table??.. risau gak la.. dah la pegi sampling dengan supervisor... tapi, xpe, bot dapat jugak lalu... fuh... berhujan berpanas atas bot sebab nak ambik sample... sebab tu la sampai sekarang xsedap badan... flu...batuk..demam.. feninnnnnnn..

Hari Jumaat..hari ni, kelas 3 jam berturut2.. huhu.. ter paksa eskep kelas tmx yang overlapp tuh.. xtau nak pikir ape dah.. peninggg....9-12pm.. pastuh ade kelas 2.30-4.30... seb baik lectrer bagi kluar awl.. before kul 4 dah balek dah....

Right now...tengah nak print nota dengan kepala yang pusing2.. dah makan ubat, tapi xnak tido.....huhu


tiredness..

3 comments:

CIK IMAKASIHDANI said...

rindu ase nye nak g kelas. gudluck.

meh la comment kt blog kite ;)

Nyamuk Terbang said...

hoho..kiter klas start ahad..full dri pg smpai ptg

Bila Naluri Berbicara said...

wah! Sampling! Kmk suka.. tp kmk sik pernah la masa kerja polah sampling berperauk.. hehehehe.. dolok masa praktikal kat jabatan alam sekitar jak ada.. pakey bot.. sebab polah sampling utk air laut..=)