Pages

Thursday, September 20, 2012

Blogger New Interface

Salut readers!!.. :)

Alahai... takleh tukar lagi dah blogger interface ni.. Dulu, kalau blogger ni bertukar new interface, lajuu je aku tukar balik template lama.. Aku rasa yang lama tu senang lagi nak manage kot. Yang baru ni ntah mana ntah option, terkial-kial jugak la..

Suci murni je kaler interface baru ni ek.. bosan pulak tengok.. hihi.. kalau la boleh tukar-tukar macam kita punya blogger page tu kan.. :)

baru je 667 posts
Bukan setakat  blogger yang baru, google crome pun baru gak, dah boleh tukar-tukar setting and colour sekali.. :). nk upload gambar sendiri jadi background pon boleh.. ;p

of course aku tukar colour pink kan.. hihi



Okayla, nak sambung setadi Genetic balik!.. Au revoir!!

 Word of the day!!

french language
Oui = yes
Non = No

3 comments:

mumui said...

serabut ja kan... hehe... kmk pun tgh membiasakan diri guna new interface nya..

Zie Madini said...

sik best nk ow. tp apa leh wat...redha jak la kita bloggers tok..huhuhu :(

Ezy Chiaki said...

yg baru xbest!
haha..
dulu sruh tukar awl2 kite degil kn..
nk pkai yg lame gak..
skrg dh xleh tukar lgsg..
kuikui