Pages

Monday, September 3, 2012

Jom Heboh Kuching 2012

jom jom jom.. kita kambohh kamboh.. ;p

kamboh tu dalam bahasa sarawak untuk hebohh, k?.. haha... not really la..

orang sarawak memang ramai giler ahh... memang xsyalk lagi.. me n ma family pegi pun lepas magrib, kira banyak booth dah tutup la.. retiss pon xde yang sempat dijumpai... tetapi, yang bestnya, banyak barang murah-murah taw.. fuh... 

look what we've bought.. 

4 bags of sunsilk...
Actually sebelum ni, satu beg RM10, masa kitorang beli tu, 2 beg for RM10. Very worth it.. in one bag, ada 4 deodarant Nivea & Dove, berpeket2 n berkotak2 syampoo with conditioner sunsik, berpeket2 softner, 

maggi cup.. satu beg rm10..
And lastly beli kopi kacip fatimah n tongkat ali.. my mum punya la.. hoho

Muka letih, sampai terduduk
sempat agi pose sebelum balik


xsanggup nak tunggu konsert start, kitorang pun balik.. letih giler, dah jalan jauh, orang ramai lak tu.. sesak habess....

1 comment:

Jane. P said...

best eh ktak dpt pergi jom heboh hehe.. kmek alu x dpt sebab da program kat uitm tok hehe.. time kawan ajak kepak gilak lepas habis program hohoho..