Pages

Thursday, February 21, 2013

Peplum and Me

Assalamualaikum... Hi.... Halu... Annyeongggg... :)


 Aku sekarang ni adalah kaki shopping online... Asal online je, bukak Facebook, pastu confirm aku akan ushar bloshop. Tak sah kalau tak cuci mata.. Dan first time jugak la aku membeli pakaian online. selalunya aku beli shawl or tudung je. Yelah, tudung kan main pakai je, tak perlu nak risau muat ke tak kan.. Tak macam baju ni, kalau tak berkenan, saiz tetiba tak muat tak ke haru?..



u know what i've bought?,. Blouse Peplum dari Ashanim Dress Lab. Seriously rambang mata. Ingat nak beli 2-3 pasang. Haha.. Punya la tamak kan.. Tapi nak try satu dulu, mana la tau kain tak best ke kan...






Go to Their Page : Ashanim Dress Lab


Me wearing Rainbow Love Peplum Blouse
Kain yang sangat best, cotton + lycra. Tak ikut bentuk badan sangat, tutup punggung, leh stretch n nampak kuruss.. Hehe... Tu yang pentingg.. I really like this blouse... And nak beli lagi nanti... ;p



Yang ni plak, baru beli semalam... Kat Butik Almas, Kuching. Sekarang ni, dah ada butik online tau... Terjahhh sini>>> Butik Almas Online Facebook.


Peplum Kurung Peach + Polkadot



Semuanya selca je kot.. Takde sapa nak tolong amikkan gambar full body.. kehkehkeh...

3 comments:

azlizaASRI said...

nadia kurus , memang sesuai pakai peplum .. nanti da kurus baru nak beli , hihi .

Cik Ezy said...

sana cni peplum..
hikhik..
tp saye krng minat..
huhu

chenthagila said...

boleh singgah kat online shop sy jugak..hehe
https://www.facebook.com/pages/SweetStyle-Collections/273237019370761