Pages

Saturday, December 31, 2011

6 favourite Actors from TV shows..

Well, biasala, kalau perempuan tengok movie atau drama.. Xkira la korean ke, hindi, series english ke.. kompem tengok hero heroin dier comel ke tak...

This entry saje je, nak letak her-hero hemsem dalam TV shows yang aku suka tengok... Ada yang aku tengok dari youtube from season 1 lagi.. sampai habis.. Hehe... Apa yang aku suka ialah jalan cerita dorang.. kadang-kadang kita tak expect pun.. And kalau hero, kompem protect habes-habesan heroin nya... Hehe... so suwiiit! And they just  inspiring!!..:P

My all time favourite:

1. Tom Welling as Clark Kent in Smallville
My favourite TV shows, dari Season 1-Season 9 aku ikut... :)..



2. Matt Dalas as Kyle dalam Kyle XY
Cerita ni aku follow kat youtube je... sampai season 3... actually, ada sambungan.. tapi tak tau lagi bila season 4... huhu


3. Paul Wesley as Stefan Salvatore in The Vampire Diaries



4. Ian Somerholder as Damon Salvatore in The Vampire Diaries



5. Eric Szmanda as Greg Sanders in CSI Las Vegas



6. Penn Badgely as Dan Humphrey in Gossip Girl


Ouh... Banyak lagi TV series yang aku follow.. next time untuk actress pulak.. hohoh.. macam xde keje aku nih..padahal nak exam  kot mggu depan... haizzz...

3 comments:

SweetyMui2 said...

wow semua tv series yang i minat!! hikhik. Ian is mine ;p

fyna said...

fyna suka damon and err chuck GG! hehe

cik mun said...

the best!!!hehehe..mun follow skjap2 je cite die..