Pages

Saturday, March 10, 2012

been busy

wah... seminggu dah terbiar blog neh.. kadang-kadang nak bukak belog pon xsempat.. dalam masa seminggu, macam-macam esaimen dah kena buat, pastu nak habiskan masa kat lab pun macam terhad...


so tired.. sejak dok kolej ni, semakin tired ek.. plek lak aku.. ingatkan nak senang, xyah bangun awl nak g kelas, xyah nak meredah jam kalau balik dr kelas petang-petang..tp letih gak.. uhuhuh...

my work place


setelah sekian lama, baru hari ni sempat nak buat n tambah log book.. last aku bukak log book pun masa first-first sampling taun lepas.. adeh.. memang xberhupdate lansong... seb baek spervisor aku ni, cool je...xde plak mintak nak tengok log book.. cool ke xendahkan aku??.. wuwuwu...

pasni bersengkang mata nak id n count cell plak.. lebammm mata i...

4 comments:

Detective Fiqa said...

sabar je kak. nanti dah siap semunya dah selesai semua dahh lega

ZYASH said...

jom sama2 mem'bz'n diri kita...hehehehe

azlizaasri said...

gud luck nadia da comel . hihi . penat jugakkk buat fyp , tapi usaha perlu diteruskan , ececehhh >,<

shiema sufian said...

Sabar ye awak. Tempuhinya dengan penuh tabah (: