Pages

Monday, March 26, 2012

Ohh Blog... Pity u....

itss been a while, takde cek akaun Nuffnang.. tak ambik endah pon, sebab kompemm earning xde meningkat.. gituu je..sebab lama dah update and blogwalking...huhu..

ni bulan lepas punya...

huhu... sori korang-korang yang follow blog ni.. jarang nak hupdate sebab tenet ni, kekadang laju, kekadang siput pun laju lagi dari line tenet... Terima kasihh korang sesangat sebab masih lagi baca belog yang xseberapa ni... and masih gak ada yang follow... huhu..

keywords bulan lepas

nanti kalau ada masa, aku nak wat makeover belog ni.. kesiann belog.. banyak sangat habuk.. tak sempat nak lap-lap.. ;p

Lagu Sorry-sorry ni khas untuk readerss blog ni.. satu masa nanti aku wat terjahan besar-besaran..tunggu... ;p 



3 comments:

Nur-Azam Shahdan said...

at least gik ada readers! ;)
btw, kacak owls blakang ya! ahahaha, peminat burung hantu :P

Nur-Azam Shahdan said...

at least gik ada readers! ;)
btw, kacak owls blakang ya! ahahaha, peminat burung hantu :P

Rakan Blog said...

jemputan khas:Para bloggers yg kiut miut semua..esp. u....apa kata share N3 u olls kat web ni RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog u olls.Rangkaian bloggers Malaysia.TERHANGAT DAN SEGAR DARI LADANG....hehehehe