Pages

Sunday, March 18, 2012

Hello Elianto!!!

Holla!!… Smile

Semalam terbeli barang-barang mekap…Hehe.. tetiba je kan.. tu pun sebab mak soh aku jadi ladies.. Actually, aku nak shopping baju-baju-an.. Fuhh lama gila dah xshopping neh…



Tengah belek-belek baju tu, mak aku tego; cubelah pakai baju yang ladies-ladies sket.. asek2 t-shirt je.. pakai la blouse ke, mak siap tunjuk lagi baju yang floral2, yang maen ikat2, yang ada skirt.. semua yang ladies la.. tolak tepi tshirt n jeans.. Adehh mummy ni..tetiba je kan..

Still, xde yang bekenan.. merembat tshirt n jeans gak last2.. haha.. Pastu, tengok ada SALE kat elianto.. Memang first time la masuk and beli barang Elianto neh.. Murahh gak rupenye..
So, tanpa bfikir pnjang aku men beli je kot.. Haha… Terpengaruh dengan sis Fyna here.. Smile Suka kot tengok tutorial2 dier, tapi xpenah try pon.. sebab xde brg mekap yang advance2 neh.. Antara barang-barang yang aku beli tapi xtau pakai ke tak nanti ialah::





Mini Brusher Set, Pink Pearl Shine Shadow, Brilliant Body Mist yang wangi and sedap je bau ny…and Shine Burgundy Lipstick.. Xlupe gak 2 teddy bear comel.. Dah gantung dalam kete dah.. hihi.. comell!!..;p




So, xsampai RM100 pon, oleh sebab over RM50, dapat buat member card free. Hehe… Jadi member Elianto secara tetiba plak kan.. So leh la shopping Elianto dengan harga murah lagi nanti, ;p

5 comments:

ZYASH said...

barang elianto best...

Shifa Jue said...

keh3.. sungguh ladies.. tp sy x reti nak ladies pun.. nsb xde yg paksa soh jd ladies.. he3..

fyna said...

ouch! lepasni boleh la conteng2 muka kan? hehe

Kathy Tuah said...

lamak x singgah ctok..tauk2 dah ada org nak jadi ladies..hehe..kmk pun lebih suka pakei jeans dgn t-shirt..senang kit nak berolah..haha..

eva said...

wahhh.. sama body mist ya.. nang wangi eyhh.. mek suka kaler ijo ya..