Pages

Monday, July 23, 2012

Salam Ramadhan

Assalamualaikum n salam sejahtera semua... Hows ur 3rd ramadhan?. :)

alhamdulillah.. aku masih dapat berpuasa.. :)..  susah nak adapt bila demam plus masa puasa ni.. Sebab masa demam, air sanggattt la penting, u know, dengan batuk, n selesema...  kekadang almost terlupa, sebab dah biasa minum air, i have a bottle of water with me pegi mana2, even pegi kelas pun,...

:).. haritu lepas balik discussion, with all the headache aku tido seharian, dah la puasa, memang terasa pening yang teramat.. huhu.. memang dugaan di bulan puasa.. Sekarang mun masih x kebah lagi demam..

so, my day was macam biasa, hari ni, baru habis midterm TMX and a new BM assignment mariii.. Fuhh..

gonna work hard till the end of this toughhh semester.. :)...

okay, lastly, tak terlambat kalau aku bau nak ucap kat korang semua, Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak...!!.. posaa jgn xposa..;p

Daa.. peeps.. :)

5 comments:

muhsin.aminudin said...

singgah ke sini

Cik Yatt said...

selamat berpuasa :)

cik aletheea: said...

selamat berbuka nanti :)

Outbound di malang said...

salam ramadhan :)
Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Zie Madini said...

selamat berpuasa, cyunk! taun tok mek xpat puasa pd bulan ramadan :( coz baby x izinkan mek puasa sbb nya malaaaaa jak mintak makan..hehe

terpaksa lepas beranak kelak mek ganti balit...huhu