Pages

Thursday, July 12, 2012

All the hardworks

Finall, after a weeks, i got my thesis, after a year, buat proposal, presentation, pergi sampling untuk 6 bulan, with the lab works and finally the report, and done with the thesis to complete the degree.. :)

Alhamdulillah, setelah berhempas pulas menghabiskan projek tahun akhir with all the helps from the wonderful supervisor, helpfull lab assistant, kindness of my friend and absolutely my loving and caring family, with the blessed from Allah, i manage to finished the project.. 


muka eksaited giler pas ambik kat kedai tu.. manage to get the lowest price, RM16  untuk jilid/ book.



Anyway, thanks to my beloved boipren sebab sudi teman kan gelpren nye ni g ambik.. Hehe.. xpandai nak ambik sendiri, takot sesat, sebab hari tu pegi dengan kawan yang tau jalan ke ekdai tuh..


pastu posing sakan depan webcam.. haha... esok nya nak hantar plak dah all the thesis... :)


Taknak cerita banyak, sebab sebelum ni, dengan entry-entry sebelum ni memang aku dah cerita banyak with since first day aku work hard untuk habiskan projek tahun akhir ni..


Alhamdulillah, ...now im focusing with intersession.. My friend cakap its tough ambik 3subjek untuk antarsesi ni. up, aku pun rasa camtu, so, kena usaha lebih ni.. Minggu depan dah start midterm, and assingmentss menunggu.., Perjalananku belum selesai... :)

3 comments:

Asyiqin Haulisah said...

Alhamdulillah yang. nikmat selepas susah payah kan.

Kathy Tuah said...

best jak rasa owh bila dah settle :)

Vicke Syarifah said...

murah gilaaa...huuuu !!! ceney ktk polah...apapun..congrat ya!