Pages

Tuesday, July 17, 2012

fever..



Ehmm.... sakitnya rasa tekak ni.. Even dah telan macam-macam ubat; panadol tablet, soluble, ubat selsema, masih trasa pening-pening nak tido je.. Huhu...Kalau orang sarawak, kitorang akan cakap "ANGOL". Rasa xselesa with the condition.. huhu

Hari ni, pepagi dah bangun pegi klas, nasib baik kelas sejam je, yang next class tu cancel, balik umah kejap, pastu tido sampai tengah hari.. Fuhh... Petang lak, g kelas lagi, tunggu punya tunggu, almost stengah jam, kelas cancel pulak.. hadehh.. dengan hutung hayang xlarat dah rasa nak drive, aku masih gagahkan diri nak g kelas tadi.. Bila dorang ckp klaz cancel, aku rasa lega, nak balik, tidooo..

Kan, masa sakit ni la sangat nk menhargai masa sihat.. From what I've read;

Sebenarnya penyakit itu penghapus dosa-dosa kecil. Sepatutnya kita bersyukur akan nikmat kesakitan dari Allah inilah yang akan menghapuskan dosa-dosa kecil kita dan renung/muhasabah kembali akan kekhilafan diri sendiri. InsyaAllah dengan izin dan kehendak dari-NYA


Right now, xnak d ikut sangat rasa pening ni, kalau x, memang tido je keje nye, i have to finish my assignment sebab minggu depan dah nak kena submit, and another midterm exam yang kena study.. huhu..

Anyway, Ramadhan is around the corner, Selamat Menyambut Ramadhan, people.. Tak sabar rasanya.. :)



p/s: oredy bought baju raya, 3pasang!!.. hihi

3 comments:

Cerita Saya, said...

Makan tomyam panas2 bagi keluar peluh. Tu pun salah satu cara nak kebahkan demam. :)

♥ ROS ♥ said...

semoga cpat sembuh yer/.. nanti xleh posa :P hihihi

Mieya Atiera said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa :)