Pages

Sunday, April 15, 2012

Naik 1 angka… stress!!

ohemgee..sangat scary bila naik penimbang berat, then angka jadi bertambah.. xkira la bertambah o.5 or 1.. still,… berat menaikk ok…

ni yang xsuka bercuti ni, banyak kerja, jadi seteress, pastuh banyak makan, pastuh… menembam sendirinya.. huhu..

siryess,, I need to cut out my daiy routine meals.. huhu… taknak naik lagi… menakutkan…!!


tumblr_lzejmsCy1y1rpba3co1_400_thumb


baru je dapat online nih, and baru je dapat bukak facebook.. really.. banyak benda ketinggalan bila tak bukak fb.. huhu.. baru tau dalam masa 15hri lagi kena hantar progress report untuk fyp.. Patotla since semalam rasa RAJIN nak buat report/thesis untuk FYP ni,,, ropenyer,.... nak kena hantar dah...

1 comment:

Kathy Tuah said...

ehem2..angka kmk pun nait juak..rasa mcm xpat terima kenyataan jak..adeh..