Pages

Friday, April 20, 2012

Here comes the busy bee... :)

Okay peopless.. lupakan semua paper-paper yang dah lepas tu, and concentrate untuk next paper pulak, but it is next week.. Well, ada dua paper lagi yang tinggal untuk midterm exam .. :)..

Tunggu next week la baru stadi.. :P.. Now, im in bilik, dekat kolej, tak balik umah pon..so weirdd.. jarang taw i tak balik umah.. slalu pas klas jumaat ni, kompemm berdroommm bawak kete balik umah.. But not today, im not in hurry sebab im worry nak siapkan progress report for my fyp..

Get ready the books and the printed journals

23hb dah kena hantar for the first draft, skang baru nak buat.. baru SEMPAT nak buat... seba lately busy dengan assignment, n lab work n exam.. Fuh.... ni la student..

semakin pucat dah muka.. xckp tido, xckp rehat.. huhu
Skang dah boleh senyum!!... Gusi dah xbengkak n sakit lagi.:)

2 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

take care of yourself dear.
good luck... ^^

Zie Madini said...

mek pun tgk bz wak. tp nyempat juak mek nk blogwalking. hahaha :D btw, berkenan dgn shawl ktk ya koh. cnie meli bah? :D