Pages

Monday, April 2, 2012

Song Joong Ki!!


kepada sesapa yang tengok Running Man, kompem kenal sapa Song Joong Ki ni.. Actually, aku xkenal pon member-member RM ni, xpernah tengok lakonan dorang pun.. Yang penyanyi plak, memang xkenall.. hihi

So, hari tu balik umah, tengok tv, bukak tv2, tengok channel biasa je,sebab xde astro dh.. hehe...sebab mak nak beli astro yang ada wifi.. :P.

ade citer korea kot. n pelakon ny adalah song joong ki.. xsure plak citer ape.. ;p.


tengok tv  tuh..berkarat je, sebab pakai aerial.. hahah

2 comments:

peace289 said...

best ker running man?
ade membe teman tu asyik gelak sorg2 jer..huhuu

Ezy Chiaki said...

pe 2 running man?
kehkeh..
kite lgsg xtau.. huuu