Pages

Monday, April 23, 2012

hwaitingg!!



Saje je nak letak pic banana cheese terhebakkkk in da whole world... Sangat cheezy okeh.. my peberet.. ni mummy yang buat petang tadi.. Buat untuk anaknye yang rajin sangat 2 hari 2 malam mengadap lappy sebab nak siapkan 1st draft final year project progress report.. hihi.. luv my mum.. <3

ni la yang heaven nye dok umah, xyah fikir pasal makan.. :P..Dok kolej, if rajin pegi beli makanan, adala makan, kalau x..biskut je la... nak masak??.. jangan harap.. hehe..


skang aku bersengkang mata nak siapkan progress report ni.. sebab ni je masa yang ada. seb bek esok satu jam je klaz, pas hantar report ni esok, aku nak tidooo je.. huhu..

Actually, a draft je perlu hantar, yang whole part is on 30hb ni, tapi aku nak siapkan semua nya, atleast before next sampling on this Thursday.. see??.. my work is not done yet.. pastu on 27-29 dah kena pergi fieltrip for subjek aquatic vertebrate. No time for this anymore..:)

im mentally exhausted and became panda... hoho


Right now, kena la usaha lebih kan??.. :)..fighting!.. <3

3 comments:

Kathy Tuah said...

nang mengancam banana cheese ya.. apa2 pun gud luck ktk ^^

Ras Amierra said...

chaiyok nadia

Zie Madini said...

eeee nyammmmm ehhhhhhhh...glupss