Pages

Monday, June 25, 2012

Presentation DONE!!

hoore! hoore!!.... wahh... dah macam tajuk citer dah.. haha

baru je habes final year project presentation pagi tadi.. alhamdulillah... :).. walaupun aku agak kelam kabut, sebab slide xhabis nak present, dengan masa hanya 8 minit, pastuh masa Q & A session kena hemtamm dengan lecturers, aku xkesah dah... yang penting dah lepas and berasa sangat lega pastu... hihi

habis je present, aku dok bertenang kejap.. n tetiba otak jadi blank... hoho.. adekah pressure and tension n stress tu hilang cmtu je?.. hehe.. aku pun xtau... yang pasti aku jadi Mong Nadia sekejap tadi.. haha.. nk jugak kan... credit to Mong Jihyo... ;p

Song Ji Hyo

Sekrang nak free kan minda..rileks kejap, layan citer korea, Love Rain...:) Lakonan Jang Geun Suk and Yoona SNSD.. :)



“Love always has two different faces of sadness and happiness.”
— Kim Yoon Hee, Love Rain


5 comments:

Nyamuk Terbang said...

mmg kipas ssh mati korea nie

Kathy Tuah said...

wah, dah habis presentation kah? mesti lega rasa..

Hasrina said...

Wahhhh masa rileks...chill cukup2

Lyaa Suriany said...

cite love rain terbaik.hehe

Zie Madini said...

yodeh..asak jak ati nya bila presentation dh done ow..hehe