Pages

Saturday, June 2, 2012

Random..

Assalamualaikum.. :).. hi readers!!


Yahooo!!.. mari kita bergembira walapun sekejap..!!.. ;p


First time rasa bosan hujung minggu.. Selalu nya dok bizi je buat FYP, xpun assignment.. Alhamdullillah, setelah berhempas pulas buat FYP report and finally dah hantar hari Selasa lepas.. :).. Tinggal nak FINAL EXAM dan lepastu PRESENTATION FYP pulak..

Neway, xsempat nak buat entry pas hantar haritu.. hehe.. Lepas je hantar report tuh, xnak pikir ape lagi dah, nak rehat kan minda dan otak dan badan yang letih sangat.. :)

pipi pon mkin tembam!
Xleh jadi ni, pasni nk kena diet, pastu puasa je, walaupun puasa ganti dh habes..;p Oleh kerana next week adalah study week, so, next week la kite study ek!!. hihi.. malasss giler~~.. rasa nak marathon citer korea jap.. lama dah xlayan Running Man dengan kusyuk nya... :P

2 comments:

Alysha Syahirah ( Nami ) said...

rehat kan minda... rest lah sepuas-puasnya :)

EtySalbiah Abdurrasik said...

hii dear..relaks habis2la eyk..goodluck for u final exam..have a nice day..tata..;D