Pages

Monday, June 11, 2012

Thanks to 1001 followers!!

Assalamulaikum...and happy Monday readers!!... Jangan blues-blues di hari Isnin ni, keyh!!.. 


Jum joget gumbira.. :)


Sebab, my followers was 1000 this morning, and baru bkak tadi, dah tambah lagi seorang follower..!!




Tengok, 2pm pon menari-menari untuk aku.. hihi....

Kepada semua follower, thanks sekali lagi sebab sudi belog cikai ni, banyak merepek merapu je aku ni. hehe... kekadang dalam sehari boleh update 2-3 kali, walaupun xde benda nak cakap, kekadang pulak, xde entry lansong seminggu if busi or xde idea.. :)

BTW, aku ada jugak nk blogwalking kat belog-belog korang ni balik, tapi xjumpa link la.. :).. So, rajin-rajin la letak link belog korang kat profile korang tu, leh google je caner caranya.. 



Blogger yang bertuah ialah, Alynn Nyzaa, jom terjah ramai-ramai..:) nak letak gambar Alynn dalam blog ni tadi, tapi xjumpa la.. neway, selamat berkenalan Alynn!!.. Dak UNIMAS rupanya. :)




Happy Blogging readers!!

2 comments:

Asyiqin Haulisah said...

hamboi dah 1001 dah. kemainnn noksss.

Alynn Nyzaa said...

tq ^^ maaf baru dapat comment :D