Pages

Monday, June 4, 2012

Segmen : Jom Tingkatkan Followers Dan Earning ChurpChurp!

I like this segmen!!.. Hehe.. Really, lama dah x jenguk churp-churp.. :).. ntah brape la earning kat dalam tu kan, walaupun xbanyak kn.. :)

So, harap-harap dengan join this segmen, leh earn banyak lagi la.. :).. kalau x, memang xberganjak dari jumlah yang dulu..kot..



Jom klik any of them.. :).. Kalau nak klik semua pon boleh... I'll click u back!!..



Nak tag::

http://nuansapengembara.blogspot.com/
http://nnaaqua91.blogspot.com/
http://diaryyeyla.blogspot.com/
http://lailiqistina.blogspot.com/
http://piringhitamkaraoke.blogspot.com/
http://intanwandalaara.blogspot.com/


Kepada yang belum daftar Churp-churp tu, jom DAFTAR sekarang!!

18 comments:

Farra said...

TQ Join (:
jum tengok senarai peserta ,hehe
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen.html

Nurul Nadia said...

Gud LUCK DEAR:-)
tHankz..

syafiqah said...

dari segmen yang sme , datang klik churp-2 n says awok , jom terjah kite puny churp-2 n says pulak <3

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

mumui said...

dah klik ktk mpun..hehe

Tee said...

Salam.Blogwaling here.
dari segmen yang sama.
Saya dah follow & click ads awak.
Help me back k. ;)
Trimass

http://budakcupcakes.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

Fara Tasya said...

follow dari segmen yang sama. follow dan tekan ads sy balik

Yasmin Suhana said...

Datang dari segmen yang sama. Yasmin dah follow blog awak and klik semua ads awak. Jom terjah blog Yasmin pulak. Jangan lupa follow and klik ads Yasmin ok? TQ.

http://yasminsuhana.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

Followers yang ke 983 :)

Aimie Mimot said...

Blogwalking here , dari segmen yang sama .

Click here , http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

ayut said...

dtg sini bersama hajat..dtg dr segmen yg same yer :)

aridz azmil said...

dari segmen yg sama...
suda follow dan klik anda punya ads... klik balik taw..
http://barubelajar97.blogspot.com/2012/06/segemenjom-tingkatkan-followers-dan.html

Miera MasTriXia said...

done follow sini and dah click2 dah pon. jemput ke blog dan follow k. minx jasa baik click churpchurp... B-)

http://mastrixia.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-dan.html

mimie said...

hai, saya dari segmen yang sama. follow and klik saya punye balik. ;)
http://sitinurshamimie.blogspot.com/2010/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

♡ Risha Lieza ♡ said...

follow sini dari segmen yg sama.

http://onemessage-loveandbeinglove.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

atdfdzl said...

dah follow. follow mine back :)

sHaR!Na eLyaNa said...

dtg klik lagi..

Mairaahtar said...

Datang dari segmen yang sama . Thnz datang ke blog kita . Dah follow and tekan ads

Strawberry Cheese said...

Hai. Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama. Dah Click Ads Awak Dan Follow Awak ^^

Singgah Blog Zakiah Pulak Tau.
Jangan Lupe Click Ads Zakiah

http://diaryzakiah.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

Eika said...

follow dari segmen yg sama.. =)
dah klik ads awk...
jemput singgah, follow and klik ads ika balik ye...

ika follower yg ke- 1001

http://eikasharif.blogspot.com/2012/06/segmen-tingkatkan-follower-earning.html