Pages

Sunday, June 24, 2012

Susah nya nak blogwalking..

Assalamulaikum... happy Sunday readers!!

Dari tadi buat slide power point untuk presentation Final Year Project esok, on 11.00-11.15 am... Iam the first person for second session in the morning... Fuhhh nervous giler... kena prepare yang terbaeekkk and hope dapat jawab soklan for Q & A from the lecturers nanti.. takott nyer... Dah la Mouse yang comel nih buat hal plak.. haizz... xsukeee ny buat kerja without MOuse!!

Okla,,, disamping itu, aku merajinkan diri nak blogwalking ke belog-belog yang dah singgah kat belog ni... through Chatbox la kan.. Tapi sedih, mostly link kat ctu iklan je... So, how la nak blogwalking??.. Soo not fair.. men paksa-paksa plak kelik kan.. huhu.. aku nak blogwalking je...

6 comments:

Asyiqin Haulisah said...

hehe. sempat lg berblogwalking tu.

mumui said...

kmk nang sik klik org yang singgah d chatbox ya.. mostly iklan.. kmk bw through dashbord ja..hehe

DeltaCharlie said...

mun cdak ngkah iklan..ban jak la...kmk nang ban ya..hahaha..

hazanis said...

awop..mek cah xingt la cara2 nk ada love kat tepi tuh..nnti kita ingt kita bgthu eh..:)

Cik Aish said...

sekeh je dorang tu..nak paksa2 klik lak..ahaks.. emm dear..nak ckp..lama aish belek mana nak tekan button komen td..sbb font tak terang..maklum la mata aish ni makin lama makin rabun..hehe..

Zie Madini said...

mek bok jak start BW tok. bok dpt...ya pun curi² BW..hikss