Pages

Saturday, November 19, 2011

Contest My Top Referral by Amira Studio

Holla!!..Im again!!


Siryesly, first time masuk blog Amira Studio ni, aku sangat kagumm and jeles tau.. Belog Amira ni comel sangat.. Smile


Okay, before entering the contest, must follow these rules:


1- Follow blog ni
2-Like fan page Amira Studio
3- Copy dan paste banner ni pada sidebar korang ataupun pada entry post korang,linkkan banner di bawah dengan link contest ni. (Penting untuk buat, kalau tak buat, referral tak naik bila pengunjung klik)


b
Klik banner untuk join!!..:)



4- Kalau nak buat entry pon boleh, kalau tak nak buat pon tak pe, coz pemenang yang dipilih adalah melalui referral yang tertinggi atau traffic yang paling tinggi, so ikut creativity korang lah nak promote banner tu macam mana, setiap pengunjung yang datang meng'klik' banner tu akan menjadikan trafik dari blog korang tu  sebagai referral link untuk blog ni. Kalo nak buat entry, sila buat tajuk entry "Contest My Top Referral by Amira Studio"

5.Klik Button Share Please :)


6. Done, Mudah kan?


P/s: Tips untuk menang:


-Promote link atau banner contest pada pengunjung untuk klik dari blog anda.
-Letak banner atau link pada tempat yang strategik :) contoh sidebar>> Contoh macam blog Wan Hazel.
-Letak pada bloglist anda
-Letak link ke blog contest ni pada setiap entry post korang contoh nota kaki :)
-Buat sticky post
-Makin bertambah pengunjung yang klik makin bertambah la referral korang.

Tarikh Tutup:
31 Disember 2011

Hadiah Utama:
RM100 Cash
Wish me luck!!

1 comment:

✿Ummi Myra✿ said...

Salam, Terima Kasih kerana sudi menyertai contest pertama anjuran Amira Studio, Semoga ikatan ukhwah antara blogger bertambah erat. Semoga sentiasa success dalam apa perkara yang diceburi, Good Luck ye dear :) salam perkenalan :)saya sudah follow blog ni juga ye