Pages

Wednesday, November 2, 2011

Sekarang kat Merdeka Palace..

Assalamualaikum....

Ni adalah kali kedua aku berada kat Merdeka Palace, which is one of the famous hotel kat Kuching. Aku baru second time jejak kaki kat sini kot. Walaupun dok Kuching.. Hehe... Yang first dulu ikut my BF pegi seminar, now second time ikut mak ada kursus kat sini... :)

Source: Google


Kat sini, wit my lil bro... Tak tau nak bermalam ke x, koz esok ada kelas kot, pukul 10pgi, nak ponteng, tapi dah ponteng skali hari tu... adessss... Kalau xbermalam, ayahanda leh ambik je malam ni... :P.. ermmm...

Sekarang ni pun, mak aku tengah dinner, aku dan adik aku yang xberkenaan ni, berjimba2 je dalam bilik hotel ni... Macam rumah kot... Hoho.. Aku pulak, nasib bek bawak lappy, leh gak hupdate belog... :P

Ambik guna Youcam..:P






Macam entri WW pulak kan.. Hehe.. selebih nya, dalam camera.. xde kabel plak nak letak dalam lappy..:P

9 comments:

ILA SYAMILA ♥♥ said...

adik dea comel gila aaaaaa. ahah pinjam kejap :D

Kathy Tuah said...

kmk gik lom penah pegi cya..adeh T_T

Ca'Oi_Bartowski said...

takut pulak tgk gambar num. 6 tuh...

Jom Singgah

http://takbest.blogspot.com/2011/11/download-update-cinta-elysa-episode-8.html

Amni said...

kamek lalu selalu.. diam sia sik pernah.. hehe..

L@dyKichiMachiko said...

bestnyaaaa....mek lom pnah gk stay di Merdeka Palace aie.. adik ktk cutee!

Ku Azhar said...

waaaa..bnyknye gmbar!! happy2 plak 2..hehehe gud2 :)

eva said...

lamak x g cyaaaaa... mek suka blit byk2 ya.. suite.. hehe

Cik AYU said...

http://norayuhidayah.blogspot.com/2011/11/cik-ayu-buat-1st-contest-jum-join.html

jum join ^__^

Miss Dolce and Gabbana said...

Kamek selalu pergi sitok.Asal weekend jak adalah parents embak bermalam sia.Kadang-kadang mun ada kursus or seminar nang lejuk ajaklah g sia.x da feel dah.hee