Pages

Sunday, November 6, 2011

My Aidiladha... :)

Assalamulaikum semua!!.. holla holla... Selamat hari raya!!



Baru sempat update belog kot.. :P

Hari ni banyak mkn..alhamdulillah....:)

rendang daging, kari ayam, laksa penang, mi goreng, nasi dagang, rendang ayam, satey,ketupat,  nasi impit kuah kacang,pudding buah, kek lapis cheese-milk, kek lapis choc-cheese...


semua ni aku makan dalam sehari ni!!daebakkk!! banyak jalan-jalan raya umah sedara-mara.. hoho

tambah lagi hari ni ada sambutan hari jadi my kazen, makan kek angry bird yang cumil kot!!.. ahah!!


adehh... mcam raya aidilfitri je...

hoho

Alhamdulillah... sekarang sangat penat... penat makan.. :P

nak BW jap.. jalan-jalan belog korang.. ade open house x??.. hihi...



p/c: pic credits to tumblr

6 comments:

DzuLagiL said...

makan kena beringat,,,
hehe

Ku Azhar said...

wah3.!!!! sedap2 smua! :)

Ini Kisah Tia said...

apakah itu? ketupat di goreng??

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow,,,follow pakjoe blk

Kathy Tuah said...

slmt ari raya ktk ^^

babyOrange said...

sedapnye haihhh menunyee . :)