Pages

Thursday, May 24, 2012

Buku Log

Buku log berfungsi sebagai tempat simpan data-data yang akan/pernah/ lepas aku buat from every single thing yang progress for my final year project..


tiredness.. muka seposen..;p



Every method yang aku guna, everthing yang aku buat, mesti letak dalam buku log... Tapi... Since start je sampling bulan-bulan lepas.. Tak pernah update je.. huhuhu... masa first aku beli buku je aku rajin aka sempat nak buat..

Sekarang baru ada masa sebab semalam dah hantar final draft sebelum nak hantar REAL FINAL YEAR PROJECT REPORT minggu depan.. fuhhh.. *breath2*









So, untuk menjimatkan masa, aku CUT n PASTE je, data-data yang aku pernah letak dalam draft-draft FYP report aku tuh.. Hihi.. Punya la malas nak salin balik.. Yelah, banyak giler kot draft-draft report yang lepas, yang aku tak tau nak wat ape lagi, soooo guntinggg je la.. hihi....

Mesti siapkan hari ni jugak ni..:).. Semangat!!

4 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

pengurusan kerja yg sistematik.,.bgus2..keep it up sis.. btw, u cute larhhh awww

Asyiqin Haulisah said...

busy ye anda.

Kathy Tuah said...

kmk dolok buku log utk isi apa keja yg di polah masa praktikal..rasa molah diari jak time ya..kehkehkeh..

Zie Madini said...

setuju dgn komen lady ya. sgt sistematik ktk pun kerja :) bgus