Pages

Sunday, May 27, 2012

Cuteness VS Jealousness

https://www.facebook.com/belogcikyana

Sangaatttt comel kan??.. I wish I had the smarphone... Cantek-cantek plus comel-comel je cassing available.. Jeless tau... Huhu...  Aku pernah carik cassing-cassing comel nih, bukan aje kat kedai-kedai fon kat Kuching ni, kat on9 shop pun ade gak carik.. Xpernah nye jumpa.. Sedehhhh.. ;(.. sebab bila aku tanya pekedai tuh, komfemmm dorang cakap, cassing/any accessory utk fon tuh xkluar agi..model baru.. Baru ke??.. Rasanya dah lama aku beli... wuwuwuwu


But then, akhirnya aku terjumpa cassing that suit for my phone, Nokia Asha 303.. huhu... Lama dah aku mencarik, akhirnya menjumpainya... adeii.. this is my first time beli casing untuk fon taww... bukan ape, ini fon, men touch2, so, kena lebih caring ckett...

my fon
Kaler merahh you... akhirnya my fon ade gak baju nya... Hehe... n more safe... sebab dah penah jatuh... adoyy..!

3 comments:

Ezy Chiaki said...

ngape comel sgt?
geram tgok

mumui said...

hehe.. hp touch2 ja dibelinya casing.. majuk hp lain lak..

Zie Madini said...

eeeeeeeeeeeeeeeeee! sumpah jeles mek diat hp ktk bercasing red yaaaaaa. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh. mengoda!