Pages

Monday, May 28, 2012

Ckit je lagi... :)

Leave out the discussion part, yang lain dah beress.. :) Aku pun dah pening-pening lalat wat mende ni... dan still lagi menunggu dari my supervisor to email me the corrected discussion.. worried..




Editing-editing n editing!!.. Nervess pulak nak print!!.. :)

3 comments:

Ezy Chiaki said...

teroskan berjuang!
hehe

Scarf~la! said...

hai sis!

scarfla nak tumpang iklan lah dekat blog sis, boleh?

just up kan satu entry utk scarfla.
scarfla akan bagi tudung bawal printed gucci satu, dan cash RM50. ok tak?

p/s: tak perlu approve komen ni lah. akak cari email sis, tak jumper kat sini.
hehe
email akak kalau sudi ye,
scarfla.order@gmail.com

Zie Madini said...

EEEEE! suka gila mek diat tak pun workstation/study station ya aie. soooo nice n sweet :)

mesti ktk tok pengemas pun org. hehehe