Pages

Sunday, May 20, 2012

Xde keje...

Haa.. yelah tu... xde keje....;p

Petang tadi, bosan dah buat asek ngadap lappy wat keje, pastu tetiba rasa nk print-print gambar... hehe... so, godek-godek gambar lama n xde la lama sangat..pilih mana yang berkenan, pastu print!!.. hehe

print-print, pastuh gunting...
pastu, gantung!!., hehe... 
Pakai benang biasa je pun.. Xde benang yang leh pakai kait-kait tuh.. men hentamm je.. hihi.. my notice board (notis bod ke?? notis paper??) yang pinky-pinky tu pun dah kosong. before ni letak list-list esemen and shortnotes, tapi rasa nak buat baru la... :).. hehe... my RAJIN is comingggg... :)

3 comments:

Ezy Chiaki said...

rajin sgt tu!
hehe

Kathy Tuah said...

kdg2 xpat juak kita nak numpu keja ajak owh..apa2 pun nang kreatif ktk..hihi..

eva said...

bestttt.. kmk nang lamak nak polah p mala xda masa jak2.. huhuhu..

ktk leh meli cam lomo kat one jaya ada cya.. ada 2 kedey jual lomo hehe