Pages

Monday, May 14, 2012

Nongkrong...

Haluhalu readers.. :)

Tak sangka, masih ada gak yang read ini belog walaupun jarang hupdate dan kekadang belog owner nih merapu ntah pape kan.. Hehe.. Neway, thanks!!

Malam tadi, my dad ajak kitorang sefamily jalan-jalan, sambut hari mak, walaupun dia demam.. Sian my dad... Ingatkan nak pergi tengok konsert Kosmo kat Waterfront tuh.. Tapi hujan lebat gilerrr malam tadi.. so, kitorang decide nak tengok wayang je.. :).. Lama giler dah xtengok wayang with ma family.. Lovess this moment.. :)

Nseb bek ada movie bestt sesuai untuk family tengok kan... lagi-lagi my peberet aktorr yang berlakon.. Hihi.. I loikeee..



Siryess citer ni buat aku gelak sampai pecah pewut.. hihi.. Every scene aku rasa lawak kot.. Yang xbleh belah part dorang kena sengat tebuan masa nak mintak nombor kat busut dalam tengah-tengah hutan, pastuh, masa Bada (Shaheizy Sam) cover malu dengan anak dia sebab penakut giler. Adess.. And banyak part lagi yang lucu, selain bagi pengajaran for viewers.. :).. Cerita ni macam ala-ala Ngangkung, tapi lebih komedi dan lucu. :)





 Tak nak komen banyak, korang g la tengok kat panggung wayang.. takpun tunggu untuk didownload.. hihi

2 comments:

Nyamuk Terbang said...

wuaaa nk pegi tgk jgk!!

AdilaAzmir™ said...

mesti lah tunggu yg bila boleh di download:) hehe