Pages

Wednesday, September 21, 2011

fyp ohh fyp..

Assalamualaikum... :)


Mulakan entri dengan senyuman...

i've been busy... dengan fyp proposal.. dengan spervisor aku yang superbusy.. aku dengan independant nya, aku carik all the information by myself.. cari jurnal, thesis yang lepas2, everything.. mengenai apa yang aku akan buat untuk final year project aku.. Itss ok, spvisor aku busy n so on.. bukan nya aku takkan jumpa teros..

tadi, masa perjumpaan, aku terasa sebak tetiba.. i donno.. masa tu, lectrer offer, sesapa nak tukar spvisor, n tukar title fyp lagi. mestila aku xmau. dari semester lepas lagi aku dah study everything yang mengenai title fyp aku.. itss not about who is the lectrer, but what title that i already choose.. hmm... speaking pulak.. :). tu pun tunggang terbalik..

yup, i know, bekerja dengan lectrer superbzz, i need to be proactive student..aku tengah berusaha, sedaya mungkin, so that, aku tak ketinggalan macam klazmate aku lain.. walupun aku belum lagi jumpa spvisor lain, aku xleka.. aku tau kemampuan aku...

ni baru second week in the new semester,,, belum lagi sebulan.. dah stress semacam...

Ya Allah... Permudahkan lah, segala urusan pembelajaranku, permudahkan lah, untuk aku menimba ilmu sebanyak mungkin, agar aku terus tabah dengan cabaran dan dugaan semasa belajar dan tak akan mudah lemah dan jauhi aku dari sifat-sifat mengalah dan malas....Semoga semua keputusan yang aku buat, baik untuk aku, dan hari-hari yang mendatang...


p/s:: jiwa kacau... entri pun tunggang terbalik...im sorry people...

6 comments:

Kathy Tuah said...

dh lalui pahit getir masa molah fyp..tapi alhamdulillah dpt juak polah..so, kmk arap ktk mcm ya juak k..polah selagi termampu..all the best dear ^^

Azhafizah[フィザ] said...

fyp memang buat kite bz sebab nak kene hadap tu je..adehh..teringat mase dulu2..tak senang duduk dengan super duper bz nyer

ciK LyndaWawa said...

hai mbiak akuatik!hehehehe...polah fyp bgus2 oo..ne tauk dapat anugerahka!!!tedahlok..mesti minggu gik busy nak nektok?hehe

Syahirah Suhaili said...

selamat berjuang ye! :D

Ani Inherown said...

dont be sorry girl. percaya usaha kitak sikkan sia sia... ok :)

princess ayu said...

heheh teringat zaman ya dolok...hati and emosi maok kuat..gudLuck keh!