Pages

Saturday, September 17, 2011

Hantu Bonceng Review

Assalamualaikum....

Aku baru je habis download hantu bonceng semalam, then, join file 001 n 002 guna hjsplit, pastuh tukar format file kat Format Factory ke format MPG, so that, leh letak lam pendrive n mainkan kat TV..

Ekkk...Tetiba wat tutorial cara nak tengok movie plak.. hehe



Pastuh, tengok ramai-ramai satu family. Best gak la.. Gelak besar gak la tengok gelagat Amran dengan kawanny si Kunyit tuh..

Cerita ni, xde la seram sangat, dan tak banyak show hantu maya tu ( Juliana Evans)..

Aku xreti sangat nak wat review2 nih.. Hehe

tengok sini kalau nak review lebih detail>>>Review Hantu Bonceng

Aku agree setiap pendapat blogger ni wat review tentang citer ni..:)

Aku rasa la, its more worth tengok bila download kot, xperlu la gi panggung wayang sangat.. hehe

4 comments:

taliff said...

yap, dah tengok dah cerita tu...best jugak..terlayan.....huhuhuh

cik aletheea : said...

betul..betul..hiihihi
lepas antu tu kene tanam properly,
I dah start menguap-nguap bosan....

Add Remove Block said...

kutipan dah 8 juta dengar ... cuma aku je yg lom tengok lagi ... :(

Redbloodsnow said...

lom gik mek diat cita tok. nk diattttttt