Pages

Wednesday, September 14, 2011

Happy Birthday, Zayani!!!

Happy birthday to uuu..happy birthday to uuu… happy birthday to Zayani… Happy birthday to uuuuuuuu

To my beloved friend, zayani.. Dis entri is for you.. Sorry xda adiah k kau taun tok.. Cukup la entri tok,nak??.. Hehe.. Kompem korang xpaham kan.. Ni la bahasa ibunda aku..


birthday017


Zayani ialah one of my BFF from sekolah menengah lagi. Dia la kawan aku susah dan senang.. Aku sangat rapat dengan Zay since form 3 sebab masa tu la kitorang sama kelas, 3 Gamma. Sampai la ke Matriks Labuan.. Hoho.. Sekarang, memasing dah busy dengan haluan sendiri. Tapi still, kitorang masih contact, walupon Zayani jaohh terpelanting kat universiti kat Semenanjung sanaaa..


Fwenship 4eva!
Gambar oldskool.. Hoho..
We shared a lot of things together, both of us suker giler citer Hindustan, but now, xtau lagi la, sebab shes so into Korean. Hehe.. Biasala, sekarang kan zaman k-pop.. Hoho..


Aku harap, kau sentiasa happy with ur life, and always success in ur studies n mun kawen, boh lupak jemput, keyh!!. Sanggup ku g Belawai g nikah kau.. Hehe


Me n zay sur0
Matrikss Labuan
UM!
Zay n me


Zays bday
Gambar last kitorang sambut beday sama-sama.. Miss that moment…




Rindu gilerr zaman sekolah n zaman kat matriks dulu.. Huhu…


tumblr_lmaijyYfxm1qabqvt


i hope we’ll stay friend forever….


To Zayani::


 Happy birthday, selamat hari Tua!!.. hehe... Semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki..:)
Zay, aku curik gmbar lam FB kau,. hehe


Hehe.. jom reramai wish dier kat FB>>http://www.facebook.com/profile.php?id=1041667333.. Abisla ko Zay.. hehe...

Blog>>Melanau Gurl

3 comments:

[sutera kasih] said...

happy birthday zayani..May ALLAH bless you always :)

zai said...

makseh nad 4dat entry...pergh,terharu seyh...terharu gilak2...huhuhuhuhu...mok nangis(bole ka?hahaha)....mun ko xpadah ko ada post blog rah fb ya,sampei bila ku xtauk..kih3..neway...thanks a lot...hihihi:DDDDDDD

zai said...

makseh juak ngn sutera kasih...hihi....