Pages

Friday, September 9, 2011

Raya dah habes, dah masuk sem baru dah.. huhu

Assalamualaikum...

Hari ni, keje aku mengemas je..
Pagi tadi, sibuk kemas, basuh, simpan balik dalam kotak, semua balang-balang kaca, bekas-bekas kuih n gelas-gelas special untuk hari raya punya.. Hoho...

Semua dah tersimpan.. Aisehh.. Semalam la mlm last orang datang umah kot.. Hehe.. Kengkawan mak aku jugak.. Kengkawan aku, semua dah balik over da sea... study le kan... Aku je, masih disini.. dok umah.. :P

Tapi, kek n biskut-biskut Raya masih ada la..Kalau korang nak datang, xde lagi la balang-balang cantek ala special untuk raya tuh.. Hehe...Air gas pon dah habes.. :P

Petang tadi pulak, gi kemas-kemas umah aku kat perumahan area Samarahan tu, sebab ade kengkawan unimas aku nak sewa.. Ni la dier.. Masok sem baru nih, ramai senior kena kick dari kolej kediaman memasing... Adehh.. Sebab intake sem lepas n sem ni, ramai sangat!!.. Huhu...

Aku pulak, sah-sah la tak dapat kolej kan.. Xheran la... dak yang aktif n ajk2 tertinggi pon leh kena kick, ape lagi aku ahli yang xaktif neh.. :P Lagipun, xsampai sejam pon dari umah.. Cukup-cukup la 2 tahun aku dok kolej. Skang, aku dok umah plak.. Ulang-alik dari umah.. :)

Leh la asah balik skill driving aku yang dah berkarat neh.. :P

Gambar dalam bilik kolej baru.. setaun yg lpas..:P

10 comments:

eva said...

tedah juak kenak kick.. makin besar blanja nyewa rumah gk.. pjalanan sorang student bah nak ow.. hehe.. slamat study kembali hehe..

Qaseh dalia adelia said...

raya dah habis dah hehe

Hunnym Syot 美智子 said...

selamat study kembali dan selamat menjayakan assigment yang akan datang.. weee~~

http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/jalan-jalan-before-masuk-blajaa.html

Ezad Skytech said...

selamat kembali belajar...hee~

SweetyMui2 said...

selamat study :) boh escape class :'D

♛ Dea ♛ said...

@eva mek diam umah drik jak nktk.. hehe

♛ Dea ♛ said...

@Qaseh dalia adeliaraya hji xlama lagi.. hehe

♛ Dea ♛ said...

@Hunnym Syot 美智子esaimen dah menimbun skang... huhu

♛ Dea ♛ said...

@Ezad Skytechtenkiuuu..:P

♛ Dea ♛ said...

@SweetyMui2insyaAllah..:)