Pages

Monday, September 5, 2011

Weehuuuu...!!..

Photobucket

Selamat Hari Raya!!.. Korang masih beraya ke tak ni?.. Aku masih menerima tetamu kat umah ni. Jemput-jemput la datang ke rumah, yerp!!.. Family aku memasing dah sibuk start keje, adik-adik aku pon memasing dah gi hostel, dah stat sekolah... Aku pulak??.. Masih tak buat apa-apa.. Adehh.. Hari ni dah sepatutnya nak daftar course nak masuk sem 5 iaitu, Sem 1 di tahun 3.. Tapi, belum dapat daftar lagi sebab belomm bayar yuran... Huuuu...

Nak bayar pakai apa ni??.. Wit yayasan lum masuk agi...

Nak pakai duit raya, xcukup pulak.. :P

Ingatkan pakcik bagi seratoss.. rupenyer sampul je seratoss... :P

Korang-korang yang dah banyak collect wit raya tuh, bak-bak la sini.. Kekekeke...

Agak risau gak la sekarang ni.. Caner nak reg course.. Huuuu...


7 comments:

Ezy Chiaki said...

dpt ckit je duit raye..
sedih2..
mase bebudak dulu dpt ratos2..
T___T

K O R I E said...

selamat hari raya.
bila awk nk dtg beraya dekat blog sy?

hehe. ;]

selamat hari raya dea

[sutera kasih] said...

berapa oleh duit raya tek?hehe



kmk suka ngga header blog ktk tok ehh..cute !! :)

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

♥ Dea ♥ said...

@Ezy Chiakitp sy neh mkin besar, makin bnyk kot.. hehe..

♥ Dea ♥ said...

@K O R I Eok..pasni sy jln2 kt belog awk plak ea..:)

♥ Dea ♥ said...

@[sutera kasih]adala beberapa.. hehe