Pages

Sunday, February 13, 2011

MOde Mari Membaca!! XD

Haluu… hari nie hari minggu. Aku dok umah je, xtaw nak wat pe. Bosann kott. Walopun sok ade mid-term exam.. Aduhai.. Aku xderk mood nk stadi nieh.. tulun2.. 



read
I lurvee to read..


Semalam, aku g jenjalan wit my mum n adek gi Wisma Seberkas.. Ingatkn g baiki aku nyer fon yang rosak. kalo nak tau nape, bace entri nih..>>> Fon Rosak. Skali tu tokey tu cakap kne g Service Centre lak.. Aduss.. Tensen aku ngn fon nih.. Huhu.. Rasa nak hempas2 ke dinding lak..
Angry smile


Pastu, aku dok usha-usha la fon kt Seberkas tuh.. Haha.. Fon tu baru jerk rosak, aku dh usha. Hahah.. My mum geleng kepala je la. Alang-alang dah sampai tross aku carik ink printer yang murah. Nak beli… Naseb aku ingat.. Aku ni pelupa cket.. Star Haha.. Pastu my mum ponn ajak balek, nk g ambek adek aku skolah semalam. Skolah ganti untuk ape ntah. Malas nak ambek tau..Bukan aku yang skolah.. Haha.. Jaat tak aku..??



DSC02621
Sempat agi aku snap-snap sambel tunggu my mum ushar-ushar ink.



DSC02622
Aku baru nak snap-snap, adek aku kacau!!.. :p Efek tangan dier tuh.



DSC02620
Ni adek aku, tgh kacau dier nyer gigi.. Sik tumbuh-tumbuh gik. Haha..



Sebelum tu, ktorang sempat lagi pegi library kt BT7 tu kott.. Haha.. Rajin x rajin aku g lebrary hri Sabtu nih??.. Sebab nyer, adek ku yg bongsu nk pinjam buku, untuk program Nilam.. Aku ponn tumpang sekaki la, ushar2 novel.. Pe lagi, aku yang sronok sendrik nak pinjam. Adek aku pinjam 1 buku jer, aku yang lebeh2.. Haha…



DSC02627
Ni la novelss yang aku pinjam. Korang dah bace lum???.. XD



DSC02626
Remaja nih bukan pinjam keyh, aku beli kt kedai majalah area ctu. Nak tambah koleksi.. XD



DSC02628
Ni la buku nota aku yang tgh tenganga tunggu aku bace sampai habiss.. Haha.. Siyess aku xreti wat mind map!!
Habess la aku.. biler nak study nih????….




p/s:: sorry ek, entry nih tunggang langgang lak. Sebab aku pkai safe mode. Laptop nih stuck je dari tadi.. Tensen aku.. 

2 comments:

EJA said...

hihi..kena beli hp baru tu..

Dea said...

@EJA eja nk tolong belikan ke??..hehe