Pages

Friday, February 18, 2011

Oh!! Happy Day!!

Assalamualaikum smua..
Smile

Selamat hari Jumaat!!.. Penghulu segala hari.. Okay-okay, saye happy sangat hari ni, sebab???.

  • Kelaz pagi nih 1jam jer.. 8-9am.. Penat bangun awl.. aduyhh.. Lecturer ade keje len slaen bagi lecture kat kitorang pagi tadi.. Pastu, bekpes nasi lemak..Hehe.. Lame giler dh tak makan nasi lemak!!.. 
  • Pastu, wat esaiment kejap, then tido balek!!.. Dasyat woo, pas makan nasik lemak tross tido.. Huhu… Nantok ler..
  • Lab petang tadik pon cancel,  SMS dari klazmate aku. Aku tak tau nape tapi aku sukaaaa..then, aku sambong tido balek.. Haha.. tido je keje aku kan??.. Penat kott minggu nih.. Huhu..
  • WiFi laju giler skang nih, so aku dapat bukak belog, n tengok ramai lak yang sudi jengah belog nih.. Sebab???… Segmen Abg Ben Ashaari yang aku join malam tadi.. Hehe… Terima kasehhh abang Ben!!.. Hehe.. Tetibe kan follower up sampai 5 org skali.. Open-mouthed smile 

nadia

  • Pastu, aku blogwalking sambel follow-follow blogger laen yang ikut segmen abg Ben nih..Winking smile
  • Tetibe aku exsaited jadik blogger.. Hehe.. Termenyesal lak aku penah delete entry-entry lama aku sebab mase tu aku rasa weird jer tulis diary aka blogging pada masa tu.
  • So skang, aku bukak la nota and belek cket2.. ehehe.. tetibe semangat nak study… Next week Mid-term Exam.!! 

Tu jer kot wat masa nie.. Neway, thanxs again, korang made my Day!!


pink-mushroom-008


5 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

salam singgah kenal dari Dinaz..hepi blogging

DiaUmaiNiNaz said...

jom exchange banner..i suka blogger baru..

EJA said...

hihi..eja suka ari jumaat..

Dea said...

@EJA sebab??.. esok nyer cuti kan??.. hehe

Dea said...

@DiaUmaiNiNaz jom!!..hehe.. tenkiu 4 visitting...