Pages

Saturday, February 5, 2011

Namaskar….!!.. ;) Mera nam Nadia hai…

Yup, aku minah hindustan. Red heart Sukerr giler nengok citer hindustan ni ha… Kalo hujung minggu aku mesti balek umah, hari sabtu tu, kompem dah tercongok depan tv tunggu citer hindi. TV2 kul 12.30 and TV3 kul 2. Kalo citer TV2 tak best, tgk TV3 n vice-versa. Haha.. Kalo kt kolej pun, wireless laju, aku donlod jer citer hindi nie..Winking smile

Sorry la eyh, aku xminat sangat Korean, Jepun, ker Chinese ke Taiwan ker.. Haha.. Nama diorang pon aku xingat.. Kecuali kumpulan Super Junior tu. Walopun 13 org kn. Tengok memang la tengok drama, muvee, laguu, kpop n so onn, tapi tak se fanatik hindustan nie, okeyh..

bonamana3x..sorry sorry yeah.....


First time tengok citer hindi nie, since aku kecik lagi, darjah brpe ntah .. Winking smile Cite pemes dolu-dolu tu… Kuch-Kuch Hota Hai..Habiss smua lagu lam citer nie aku leh nyanyi. Hahah
Tapi aku xde la minat sangat kt SRK nie., erkk.. Dato’ SRK.. ,, ak minat lagi Aamir Khan n Arjun Rampal.. Both of them sangat hensem, bohot pyaree,  bohot khoobsurat hai!!..  Dato’ SRK hensem ke??.. Lakonan yang memang bagi aku nangess ialah citer Ghajini. Heroin citer tu, aku tak kenal lak.. tak pemess.. Smile with tongue out And latest citer Aamir Khan yang terbaeekkk nyer opkoz la 3 idiots kan?? kan??? kan..?? 

Arjun Rampal lak, memang aku minat habesss, tapi tak banyak sangat filem dier aku tengok.. Latest filem yang dah aku tengok citer We Are Family. First time dier berlakon dengan Kajol rase nye. Cam plekk jer… hehe.. kajol leh jadi kakak dier kott..

Skang hero yang menjadik pojaan hati ku ialah.. Saif Ali Khan.. Kalo tengok jer citer dier berlakon, cairrr la hati ku ini…. Haha…




Aamir-Khan-horz
Segakknyer...Saif pink gituu..



Yang heroin lak, aku suker Rani Mukherjee, Preity Zinta n Kareena Kapoor.. They are so very ayu, anggun, jelita, n suwiit..


preity01-horz
Heroin bezz

Sajer je nak wat entry pasal hindi, korang asek citer pasal korea-korea jer.. Aku pon nakk jugak… Hehe Rainbow

 ~mujhe kuch hindi ati hai~ bahut- bahut..

video
Suka dengar lagu tok sambel ekot saif menari-nari... hehe.. Twist yeahhh...




p/s: Tengah tengok hindi sambell hupdate belog… Hihihi


17 comments:

cik baiaah said...

amboi2 .. da pndai kecek hindustan la .. hahaha

Dea said...

@cik baiaahhaha..baru ko taw...

hani apandi said...

yerdeh nadia, minah hindustan..kmk minat juak aei.cita the latest mek tanga i hate love stori.best juakkk.

Yann Mazian said...

kmk minat juak cita hindustan aie. tapi yalah cita hindustan tok. tengah bertumbok berlwn2 pun gk sempat belagu2 rah padang ijo. ekekekeke. :D

Dea said...

@hani apandiyess..da geng kmk.. hehe.. lom ngga gik crita ya... huhu.. lom sempat mendonlod gik.. :P

Dea said...

@Yann Mazianpart lagu ya la best... hehe.. da gik geng kmk tok.. :P

Rt-qaH said...

sama lah kita. ari sabtu kol 12.30 nang kompom..aritok 2 2 best cta industan..layan sampey kol5 mek dpn tb..hehehe..

EJA said...

cute gilak blog ni..

Kucing Putih said...

wow... aku minat juak... hahaahha... c mok kalah...

Dea said...

@Rt-qaHyalatek... ngga tb3 alu terlepas ending tb2... pa ending nya tek bh??.huhuu

Dea said...

@EJA hehe...kiut ka... maksehh...:P

Dea said...

@Kucing Putih hehe..yaka niel??..bok twuk aku koh... XD

EJA said...

kamu..thanks ya follow saya..hihi..kamu jadi follower sayA yg ke 100!..btw..kamu minat hindi ka?pernah tengok ka filem Mere Jeevan Saathi?cuba tengok lagu deewani dalam wayang tu..karisma kapoor menari..best gila..

Dea said...

@EJA iya, ur welcome... ada adiah ka nie??..hihi.. xingat la, klu tgk balek tu, tau kot.. hehe

CahayaCintaIlahi said...

wahh.. same la kita bahot bahot pyaarrr hindustan hahaha.. adehh mang gle industan same laaa hero dan heroin yg awak suke pun mang yg feberet kte gak huhu ;))

Redbloodsnow said...

hehe..minah hindustan ea.
zie dulu same gak. time still teenage
tp skrg...x dpt nk layan pape citer
sobsobsob...workaholic noks :D

Dea said...

@CahayaCintaIlahi weeee..kiter geng..XD