Pages

Saturday, February 19, 2011

Nadia Means...




Ada apa dengan nama??.. Pa maksud nama kitakorg?? ;).. Wanna know??.. Kelik here

My name is Nurul Nadia Rajami.. Aiseh,,cam tulis karangan BI eyh. Nama saya diberik oleh MyBeloved Mum, Sarimah bt Fadzil.Lev u Mum... Muahhhhh2..


Inila Mummy sayer.. <3 my mum..


Okeh-okeh...Orang pertama yang penah tanyak maksud nama aku ialah my lecturer, bila 1st time masok kelas dier, kelas General Genetics if I'm not mistaken. aku blur la.. Aku xpenah ambek tau pun.. Hihi..

Yang aku tau, Nur tu maksud nyer CAHAYA, naseb la ader klazmate aku nama Siti Nadiah, so, aku curik-curik tanyer dier la.. Hoho... Tapi skang pon aku tak hengat pe maksud nama aku yang dier cakap hari tu sampaila aku terbace entry nih>>Kisah Pengembara




NURUL
NNaif
UUntung
RRamah
UUlung
LLemah-lembut
Apa ada pada nama?


NADIA
NNaif
AAmanah
DDinamik
IIkhlas
AAlim
Apa ada pada nama?

So, tu la maksud nama hakuuu.. heheh..

7 comments:

mRam said...

ni maksud nama Nurul Nadia:
Nadia:Awal mula sesuatu, pembawa kesetiaan
Nurul:Cahaya

Dea said...

@mRam
wah...tenkiu2... :)

Redbloodsnow said...

HAI EMAKNYA NADIA...SALAM KENAL.
HEHE...KCK MAK KITAK , YUNK :)

fRaMe+LenSeS said...

bermaknanya nama kamu.. nama indah.. peribadi pn kena cantik.. ;) jadi anak solehah tau.. ;)

Dea said...

kak zie:: hehe..kck turun ke anak nya tom..hihi

frame+lenses::insyaAllah... mekaseh..;)

hani apandi said...

nadia,
mak gik muda ayuuu.haha.cantek mak ktk.

Dea said...

@hani apandiTQ..lep my mum... hehe