Pages

Monday, February 28, 2011

1,2,3... Tukar!!




Morningggg!!...



Wahhh.. title ko... macam rancangan Sarimah Ibrahim kat astro jer.. Hehe.. takdela.. aku tukar background ngan header jer malam tadi... Masok nie, ntah brape kali dah aku tukar background.. Huhu.. Bukan ape, aku terjumpa website yang ade background cantek2... Rambang mata kott.. nk pilih mane satu, kalo ade background dapat tukar-tukar cam aku nyer wallpaper laptop nie kan bez...


Yup!!.. Background wallpaper aku tukor2..koz aku nie sukerrr benda cantek2, wallpaper cantek2, abstract2, pattern2.. Huhu.. Sukerrr sangat.. Naseb baik ader AWC( automatic wallpaper changer), memang sentiasa tuko2 la aku nyer dekstop.. hihihi...


Yang ni pattern:: Plaid


Plaid lagik!!


Ni ade bintang2 berkelipan... XD


Ni pattern flowers, yang aku guna before...


Flowery gakss..:P


Ni pon cantekss... Banyak lagi... nanti, tiap bulan or tiap minggu or tiap hari, aku tukar!!.. Hahaha.. jangan mare~~~


Nie la website nyer>>>> Kiutt habess

Selamat menguushar lah eyh... ... Daaaaa..


4 comments:

hani apandi said...

rajin ktk keja gia.kmk malas.belog mek ya pun syuk yang salu edit2,kmk tauk molah entry jak.hahaha

: JannahSuhaimi : said...

mmg santekk~

Dea said...

@hani apandi rajin...bila da masa lapang, suma bnda ditukar..:P

Dea said...

@: JannahSuhaimi : hehe....cantekkan!.. sile la donlod.. XD