Pages

Saturday, October 15, 2011

Day 10: A song that makes you fall asleep

Erm...adakah sebab lagu itu boring ataupun, memang lagu itu diciptakan untuk fall asleep?? :P.. Xtau nak letak lagu apa..

Kekadang dengar lagu pun, sebab nak hilangkan nantok kot.. Hehe..

Aku letak je lagu ape2 eyh... Lagu yang mendodoikan..Bleh??.. Hoho

Oleh kerana line tenet selow gila, aku letak lirik je lahh... Penat nak tunggu video dari youtube, yawlsss... :P


SELAMAT MALAM-FAIZAL TAHIR

Biarkan berlalu
Semua kepedihanmu
Lelapkan matamu
Biarkan mimpi membawamu
Ke mana kau mahu
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siang kan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu
Biarkan berlabuh tirai kisah semalam
Yang indah itu ada padamu
Dengan setiap impian dan harapan
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu
Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi-mimpimu
Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku
Pari-pari ku utus bawa kau ke sini lagi
Terhapus semua air mata dengan senyuman
Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...
Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu
Selamat malam
Tidurlah sayangku


Rasa nak tido plak.. haha

5 comments:

princess ayu said...

kmk sik dgr lagu, terus jak tdo..mun dgr lagu sik pat tdo...apa ka?? hehe

Kathy Tuah said...

mun kmk, lagu jarang mok fall asleep tapi mun masa lecture dlm cls ya nang iboh dipadah, tang senang jak mata tok luyut..huhu

eva said...

haha nang lagu utk tido tok..

Faizah Aziz said...

Lagu Selamat Malam is my favourite from F.T :)Tumpang promo yea..

Salam. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

lunashoppe.blogspot.com

[sutera kasih] said...

lagu pebret ni hihi