Pages

Wednesday, October 5, 2011

# SEGMEN JUST GOOGLE IT - AZURIN RAMLI

Assalamualaikum.. Masa blogwalking tadi, aku terjumpa Segmen yang menarik!! Memang kretif la Cik Azurin nih,. So, ape lagi, aku join je la..:)

 

Syarat-syarat nya simple je;

2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.
Cara-cara:

                                                                      Jawab Soklan :
1.NICKNAME 
(nickname- nak buat guna software/doodle boleh je a.k.a suka hati)
2.AGE
3. HOBBY (s)
4.I WANT TO BE?
5.I LOVE TO EAT?
6.I WISH I CAN ?
My Answer..:)

1. Nickname; dapat dari Google jugak.. Hehe..

2. Age
3. Hobbies

4. I want to be




5. I loves to eat

6. I wish I can



Well, dats all..:) Menarik kann??.. Jum reramai join!!

7 comments:

El-Janna said...

yeah,.. umo kite same

cik aletheea : said...

ye,

i pun sangat lar suke makan...
walaupun x lapar, tp ttp nak mengunyah...

Anonymous said...

laa patut la rantai mas ilang,tercicir kat blog adia rupanya.he2

ice cream said...

kreatif la segmen ni..i like

mia kaftiya said...

terer ar jumpa nama dia kat blog.... *jeles*

nak google gak ah, nme "mia" ade tak.. heheh.. :p

nonyy said...

Salam , dari segmen yg sama . Jom singgah http://chubychummy.blogspot.com/2011/10/segment-just-google-it-azurin-ramli.html

azurin ramli said...

hobi kita lebih kurang sama.sep siket! hehe


nnti ikot perkembangan segment nie k.
dah nak tutop daa.btw,thanks join :D