Pages

Wednesday, October 5, 2011

# SEGMEN JUST GOOGLE IT - AZURIN RAMLI

Assalamualaikum.. Masa blogwalking tadi, aku terjumpa Segmen yang menarik!! Memang kretif la Cik Azurin nih,. So, ape lagi, aku join je la..:)

 

Syarat-syarat nya simple je;

2. copy banner atas tue,link kan sekali kat entry nie
3. buat entry dengan tajuk SEGMENT JUST GOOGLE IT- AZURIN RAMLI
4.masuk kan SYARAT sekali dalam entry korang tue
5.hantar link entry korang kat komen box aku kat entry nie.
Cara-cara:

                                                                      Jawab Soklan :
1.NICKNAME 
(nickname- nak buat guna software/doodle boleh je a.k.a suka hati)
2.AGE
3. HOBBY (s)
4.I WANT TO BE?
5.I LOVE TO EAT?
6.I WISH I CAN ?
My Answer..:)

1. Nickname; dapat dari Google jugak.. Hehe..

2. Age
3. Hobbies

4. I want to be




5. I loves to eat

6. I wish I can



Well, dats all..:) Menarik kann??.. Jum reramai join!!

7 comments:

El-Janna said...

yeah,.. umo kite same

cik aletheea : said...

ye,

i pun sangat lar suke makan...
walaupun x lapar, tp ttp nak mengunyah...

MAYA_mustwany said...

laa patut la rantai mas ilang,tercicir kat blog adia rupanya.he2

ice cream said...

kreatif la segmen ni..i like

mia kaftiya said...

terer ar jumpa nama dia kat blog.... *jeles*

nak google gak ah, nme "mia" ade tak.. heheh.. :p

nonyy said...

Salam , dari segmen yg sama . Jom singgah http://chubychummy.blogspot.com/2011/10/segment-just-google-it-azurin-ramli.html

azurin ramli said...

hobi kita lebih kurang sama.sep siket! hehe


nnti ikot perkembangan segment nie k.
dah nak tutop daa.btw,thanks join :D