Pages

Tuesday, October 11, 2011

Proposal... bila kau nak Siap???

Semalam, aku dah siapkan draft proposal untuk FYP aku yang kedua.. Draft yang kedua okeh... Habes penat lelah aku seminggu nak siapkan benda alah ni....

Lepas kelas, aku teross berlari ke BHEP, nak g ofis supervisor aku... nak hantar draft.. kitorang discuss2, pastuh dengan lega nya aku melangkah keluar...

Malam tadi, baru sempat nak stadi benda lain.. Mana tak nya, seminggu dua ni asek mengadap proposal je..

Pagi tadi, pas kelas,

Supervisor aku soh datang ofis, amik draf, dier dah semak... discuss lagi, correction lagi, pastu dier nak draf lagi, buat lagi petang tu jugak... Dah siap nak hantar, dia nak discuss lagi, sambil tu, dia semak draf poposal aku depan2 aku.. Ade lagi... yang xperfect... huu

Risauu aku.. bila nak ok nih... malam ni, nak buat draft kali ke4 pulak, dier nak tengok esok ...

Huuu..penat... mata pon dah macam panda. dengan flu lagi.. batuk lagi...

Rasa nak nagesss... bukan sebab proposal, sebab penat dah terbatok2... huuuuu

Xbesttt wat keje kalau asek batok n flu.. uwaaaa

bercelaru aku nih...

minggu depan nak bentang proposal fyp pulak dah......


aku xde perasaan dah..

6 comments:

isma said...

akhirnya....

Dekcik said...

huhu..x ske wat proposal, sbb prposal lah dekcik x leh duk diam2..hehe..gud luck yup..

Kathy Tuah said...

sabar k...insyaAllah, akan dipermudahkan Allah kelak..amin..

Zetty Ilham said...

Hye awak , jom join segmen kat blog saye nak tak ? Jangan malu malu or sombong sombong okeh ? Datang blog saye ntok join segmen tu . Trutame gegurl2 mesti suke segmen I ni . Korang datang dulu key ? BOLEH TINGKATKAN FOLLOWERS KORANG !!! HOTT !


XOXO
ZettyIlhamZakuan

..cik gugu.. said...

proposal sy baru je siap mggu lepas ;p

Hanif said...

nsb bek dh setel fyp..lega..xde penin2 dh..

thanx sudi singah joe-bang..joe-bang follow ni