Pages

Sunday, October 16, 2011

Esok dah nak hantar proposal.... weeehuuu..!!

Assalamualaikum dan halohalo semua!!... :)



Howss ur weekendzz??? Aku agak seteress la.... Nak buat last touch up untuk proposal fyp aku.. Esok dah kena hantar.. Minggu ni, memang minggu mengadap laptop 24 jam kot.. Huhu... Nak edit sana, edit sini tacap apa yg patut.. Fuhhh... Mestila aku nak wat yang terbaikk kan...

Esok, hantar proposal, pastu, Selasa-Rabu dah nak present pulak.. Turn aku ialah pada hari kedua, tengahh hari kot.. Huhu.. Adakah aku patut lega sebab bukan hari pertama??..ouhh..tidak.. actually, ada pros n cons gak la.. If nak present 1st day, on the 2day day, dah tak rasa nevess lagi. If present on the 2nd day, kiter leh tengok, how our friends present, n how dorang kena tembak with all da lecturers.. So that, aku leh betolkan apa yang patut on my presentation day.. Hoho.. Ye ke?..

Kalau bab presentation, aku memang seorang yang lemah lutut, suara bergetar, jantung n hati dub dab tak henti n segala2 adrenalin n hormon2 meletops..eh.. betol ke aku nih.. Erm.. Pendek kata, aku memang nevess giloo lah.. Walupun dan macam-macam ayat aku baca, gituuu jugak masa presentation.. Sejak azali kot..

Suara aku ni tergolong dalam suara yang macam ada gumpalan emas dalam mulut.. Volume spesis kecik2. Caner nak buat, suara aku volume tu je.. Kalau nak besarkan suara, memang pecahh arr gegendang suara aku.. Ekk..gegendang suara ke gegendang tlinga.. eh.. peti suara.. Huhu.. so, aku xde kelebihan tu, so, bila aku nak besarkan suara, keluar la segala getaran yang leh didengar.. Huhuu...



I don know how to handle it.. Erm.. tawakal je lah...Semoga Allah permudahkan.. :)

Well, last tacap, pastuh print, pastuh nak baca sket jurnal2, n nak pektis present plak.. huhu.. CUAKK!!





p/s: malam tadi habiskan 9 episod My GF is Gumiho sampai ke pagi kot.. ahaksss... nak lepaskan tensen!!..:P

4 comments:

Kathy Tuah said...

gud luck ktk..semoga dipermudahkah Allah..amin..

bai'ah wafiyah said...

nadia .. sempat lagi habiskan movie tu .. haha .. aku first day .. huhu

haslinda said...

gud luck dea... last week sy tgk senior buat fyp proposal presentation. memang kaw2 kena tembak ngn lec sorg2...

wish u all the best k. u can do it... chayok2...:)

[sutera kasih] said...

boleh ya deng..yakin dirik k?kmk paham feeling ktk ya..nebes k?hehe